Ny brugerflade Blogger

18 kommentarer:

 1. Hej Iris
  Jeg vil lige gøre brug af dit tilbud om at stille spørgsmål vedr. layout osv. Jeg har nogle gange problemer med uploadede billeder. Billedet kan f.eks. ligge på siden eller på hovedet. Hvordan vender (roterer) man et foto på blogspot? Hilsen Connie

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bruger Picasa 3 og er aldrig stødt på problemer af denne art.

   Andre læsere må meget gerne komme med idéer.

   Slet
 2. Hej, jeg har med interesse læst dine indlæg og har nu fået et problem med at indsætte billeder ind på min blog. Det er den knap på gennemse som ikke fremkommer mere, så jeg kan ikke komme i stifinderen på min pc hvor alle mine billeder ligger. Håber du kan hjælpe med mit problem. Iøvrigt mange tak for dit indlæg kopi, jeg har aldrig turde før, så mange tak. Du er nu lagt ind som min favorit.
  Mette

  SvarSlet
 3. Jeg har et problem med billeder i toppen. Det er sikkert helt basalt, for jeg ser det ikke i andre blokke.
  Jeg kan ikke finde ud af at tilpasse størrelsen. Jeg har kæmpet med det, siden jeg oprettede blokken for snart en måned siden, og ender hver gang med at fjerne topbilledet, fordi det ser tosset ud. Det fylder hele skærmen og fortsætter længere ud til højre.
  Hilsen Bente

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvilket billedprogram bruger du? Jeg bruger Picasa 3.
   Jeg har haft samme problem og jeg fandt vist løsningen ved at jeg ændrede på pixel idet jeg oploadede til mit webalbum.
   Skriv evt. til mig på irishaven.berit@gmail.com

   Slet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Kære Berit
  Tak for hjælpen, jeg brugte Paint Shop Pro, Image/Rezsize, valgte efter mange forsøg resolution 50, hvor der før var 180.

  Men nye spørgsmål dukker hele tiden op.

  Lige nu søger jeg at finde ud af, hvordan man sætter sine indlæg i alfabetisk orden, ligesom Havefolket har gjort med “Det har vi også skrevet om”.

  Jeg har kontaktet Jesper fra 9Haven, for at få min blog med i Danske Haveblogs. Det opfordrer han til, men jeg har ikke hørt noget fra ham. Er der andre måder at blive tilmeldt på, selvom jeg ikke jeg har så meget på min side endnu?

  Hilsen Bente

  SvarSlet
 6. Hej Bente

  Jeg spørger en fra redaktionen på Havefolket om de vil hjælpe med "opskrift" på alfabetisk register

  Du kan evt starte med at give alle dine indlæg etiket navne og så vælge den gadget der viser etiketter

  Jeg har skrevet dit blognavn på Danske haveblogs på selve bloggens kommentarfelt
  Jesper har i øvrigt skrevet at han er "bagud" med opdatering af den!

  SvarSlet
 7. Mange tak for hjælpen
  Hilsen Bente

  SvarSlet
 8. Du behøver ikke bede om hjælp, for det virker med etiketterne

  SvarSlet
 9. Hej Berit. Skal lige høre om du kan hjælpe mig. Jeg er "kommet til" at oprette endnu en blog med samme mailadresse. Den gamle blog hedder "Påfuglens Hemmelighed" og den nye hedder "Lige en pind mere". Desværre er der sket en fejl 40. Nu hedder alle mine indlæg og kommentarer både på egen og andres blog "Lige en pind mere". Kan du hjælpe mig, så jeg selv kan vælge hvilke blog indlæg og kommentarer kommer fra.

  Min mailadr. er guldborgsund @ gmail. com

  Kh
  Lise Lotte

  SvarSlet
 10. Hej Berit.
  Nu har jeg forsøgt at finde svaret på mit kommentar problem på blogger uden held. Jeg håber du kan hjælpe.
  Jeg har på et tidspunkt tilmeldt mig google+ (fordi jeg troede det var smart - det var det så OVERHOVEDET ikke). Nu har jeg forsøgt at deaktivere min google+konto, hvilket ser ud til at være gjort korrekt.
  Grunden til jeg vil deaktivere er fordi jeg gerne vil give alle muligheden for at kommentere på mine indlæg på min blog.

  mit problem er nu at jeg på bloggen stadig står som google+ bruger og derfor kun kan modtage kommentarer fra andre google + brugere..

  Her er et par links til min blog, hvor jeg har beskrevet mit problem:

  http://nulleris.blogspot.dk/2013/05/hjlp-til-kommentarer.html
  og
  http://nulleris.blogspot.dk/2013/05/er-du-nrd-eller-geni.html

  Har været i kontakt med flere garvede bloggere som desværre ikke har kunnet hjælpe.. Så krydser fingre

  /Nuller

  SvarSlet
 11. Hej Nuller

  Berit har spurgt mig om hvad jeg gør -

  Her er hvad jeg tror der er galt hos dig:

  Hvis du går ind i bloggers kontrolpanel - og åbner "indstillinger" (det nederste punkt), der åbner du "indlæg og kommentarer" - her styrer du hvem der kan sende kommentarer - jeg har krydset af på "Registreret bruger" - for at undgå spam. Jeg kunne forestille mig du har afkrydset "Bruger med Google-konti " der?

  Håber dette hjælper!

  SvarSlet
 12. Hej Berit.

  Jeg har flere gange gjort brug af din blog, og fundet svar på mine spørgsmål. Nu håber jeg at jeg kan få lov at prøve selv. Af en eller anden grund er min "Folow by email" gadget pludselig holdt op med at virke. Der bliver ikke sendt nogle indlæg via email længere. Det er mig en gåde hvorfor det er sådan - og jeg har prøvet at gøre billederne mindre, men stadig uden held. Jeg er ikke specialist, men er kommet godt i gang med bloggen - og så sker dette. Har du nogen forslag til hvad det kan skyldes? Jeg vil være meget taknemmelig for et godt råd:)

  Mvh Janne

  SvarSlet
 13. Dejligt at høre at andre har gavn at de ting der ligger her på bloggen.
  Jeg har lige lavet en hurtig test med at oprette den gadget på min madblog og så lave et testindlæg og jeg fik ikke nogen mail-advicering. Så det kunne tyde på at det er et generelt problem i blogger/blogspot.
  Jeg har prøvet at søge på nettet men finder ikke lige nogen andre der skriver om problemet - jeg kan evt prøve at skrive et indlæg med dit nødråb - så kan andre måske hjælpe.

  SvarSlet
 14. Hej igen Janne
  Nu fik jeg pludselig den savnede e-mail i aftes kl 20.00 - har du også fået eftersendt de mails du abonnerer på ?
  måske har Blogger/Blogspot fået løst det generelle problem!
  hilsen Berit

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej igen Berit.

   Tusind tak for dine svar. Pludselig virkede det igen, og så troede jeg at alt var ok igen. Men det varede kun et par ugers tid. Siden har det ikke virket. Udover det så er min blog begyndt kun at vise det sidste indlæg i stedet for de 7, som jeg har sat det til. Hvor tror du at jeg kan gå hen og få hjælp til det?

   hilsen Janne

   Slet
 15. Hej Berit, tak for det du gør for mange af os der ikke helt forstår teknisk sprog. Jeg har et problem med min blog alle mine billeder er pludselig væk. jeg har lige skiftet over til google crom men det er vel ikke det, der kan lukke mine billeder ned.
  Så vidt jeg forstår har jeg 15GB på google+ og har anvendt 1%.
  Jeg er sikker på du kender svaret. Venlig hilsen fra Grethe

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...