Ny brugerflade Blogger

28 kommentarer:

 1. Hej Iris
  Jeg vil lige gøre brug af dit tilbud om at stille spørgsmål vedr. layout osv. Jeg har nogle gange problemer med uploadede billeder. Billedet kan f.eks. ligge på siden eller på hovedet. Hvordan vender (roterer) man et foto på blogspot? Hilsen Connie

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bruger Picasa 3 og er aldrig stødt på problemer af denne art.

   Andre læsere må meget gerne komme med idéer.

   Slet
 2. Hej, jeg har med interesse læst dine indlæg og har nu fået et problem med at indsætte billeder ind på min blog. Det er den knap på gennemse som ikke fremkommer mere, så jeg kan ikke komme i stifinderen på min pc hvor alle mine billeder ligger. Håber du kan hjælpe med mit problem. Iøvrigt mange tak for dit indlæg kopi, jeg har aldrig turde før, så mange tak. Du er nu lagt ind som min favorit.
  Mette

  SvarSlet
 3. Jeg har et problem med billeder i toppen. Det er sikkert helt basalt, for jeg ser det ikke i andre blokke.
  Jeg kan ikke finde ud af at tilpasse størrelsen. Jeg har kæmpet med det, siden jeg oprettede blokken for snart en måned siden, og ender hver gang med at fjerne topbilledet, fordi det ser tosset ud. Det fylder hele skærmen og fortsætter længere ud til højre.
  Hilsen Bente

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvilket billedprogram bruger du? Jeg bruger Picasa 3.
   Jeg har haft samme problem og jeg fandt vist løsningen ved at jeg ændrede på pixel idet jeg oploadede til mit webalbum.
   Skriv evt. til mig på irishaven.berit@gmail.com

   Slet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Kære Berit
  Tak for hjælpen, jeg brugte Paint Shop Pro, Image/Rezsize, valgte efter mange forsøg resolution 50, hvor der før var 180.

  Men nye spørgsmål dukker hele tiden op.

  Lige nu søger jeg at finde ud af, hvordan man sætter sine indlæg i alfabetisk orden, ligesom Havefolket har gjort med “Det har vi også skrevet om”.

  Jeg har kontaktet Jesper fra 9Haven, for at få min blog med i Danske Haveblogs. Det opfordrer han til, men jeg har ikke hørt noget fra ham. Er der andre måder at blive tilmeldt på, selvom jeg ikke jeg har så meget på min side endnu?

  Hilsen Bente

  SvarSlet
 6. Hej Bente

  Jeg spørger en fra redaktionen på Havefolket om de vil hjælpe med "opskrift" på alfabetisk register

  Du kan evt starte med at give alle dine indlæg etiket navne og så vælge den gadget der viser etiketter

  Jeg har skrevet dit blognavn på Danske haveblogs på selve bloggens kommentarfelt
  Jesper har i øvrigt skrevet at han er "bagud" med opdatering af den!

  SvarSlet
 7. Mange tak for hjælpen
  Hilsen Bente

  SvarSlet
 8. Du behøver ikke bede om hjælp, for det virker med etiketterne

  SvarSlet
 9. Hej Berit. Skal lige høre om du kan hjælpe mig. Jeg er "kommet til" at oprette endnu en blog med samme mailadresse. Den gamle blog hedder "Påfuglens Hemmelighed" og den nye hedder "Lige en pind mere". Desværre er der sket en fejl 40. Nu hedder alle mine indlæg og kommentarer både på egen og andres blog "Lige en pind mere". Kan du hjælpe mig, så jeg selv kan vælge hvilke blog indlæg og kommentarer kommer fra.

  Min mailadr. er guldborgsund @ gmail. com

  Kh
  Lise Lotte

  SvarSlet
 10. Hej Berit.
  Nu har jeg forsøgt at finde svaret på mit kommentar problem på blogger uden held. Jeg håber du kan hjælpe.
  Jeg har på et tidspunkt tilmeldt mig google+ (fordi jeg troede det var smart - det var det så OVERHOVEDET ikke). Nu har jeg forsøgt at deaktivere min google+konto, hvilket ser ud til at være gjort korrekt.
  Grunden til jeg vil deaktivere er fordi jeg gerne vil give alle muligheden for at kommentere på mine indlæg på min blog.

  mit problem er nu at jeg på bloggen stadig står som google+ bruger og derfor kun kan modtage kommentarer fra andre google + brugere..

  Her er et par links til min blog, hvor jeg har beskrevet mit problem:

  http://nulleris.blogspot.dk/2013/05/hjlp-til-kommentarer.html
  og
  http://nulleris.blogspot.dk/2013/05/er-du-nrd-eller-geni.html

  Har været i kontakt med flere garvede bloggere som desværre ikke har kunnet hjælpe.. Så krydser fingre

  /Nuller

  SvarSlet
 11. Hej Nuller

  Berit har spurgt mig om hvad jeg gør -

  Her er hvad jeg tror der er galt hos dig:

  Hvis du går ind i bloggers kontrolpanel - og åbner "indstillinger" (det nederste punkt), der åbner du "indlæg og kommentarer" - her styrer du hvem der kan sende kommentarer - jeg har krydset af på "Registreret bruger" - for at undgå spam. Jeg kunne forestille mig du har afkrydset "Bruger med Google-konti " der?

  Håber dette hjælper!

  SvarSlet
 12. Hej Berit.

  Jeg har flere gange gjort brug af din blog, og fundet svar på mine spørgsmål. Nu håber jeg at jeg kan få lov at prøve selv. Af en eller anden grund er min "Folow by email" gadget pludselig holdt op med at virke. Der bliver ikke sendt nogle indlæg via email længere. Det er mig en gåde hvorfor det er sådan - og jeg har prøvet at gøre billederne mindre, men stadig uden held. Jeg er ikke specialist, men er kommet godt i gang med bloggen - og så sker dette. Har du nogen forslag til hvad det kan skyldes? Jeg vil være meget taknemmelig for et godt råd:)

  Mvh Janne

  SvarSlet
 13. Dejligt at høre at andre har gavn at de ting der ligger her på bloggen.
  Jeg har lige lavet en hurtig test med at oprette den gadget på min madblog og så lave et testindlæg og jeg fik ikke nogen mail-advicering. Så det kunne tyde på at det er et generelt problem i blogger/blogspot.
  Jeg har prøvet at søge på nettet men finder ikke lige nogen andre der skriver om problemet - jeg kan evt prøve at skrive et indlæg med dit nødråb - så kan andre måske hjælpe.

  SvarSlet
 14. Hej igen Janne
  Nu fik jeg pludselig den savnede e-mail i aftes kl 20.00 - har du også fået eftersendt de mails du abonnerer på ?
  måske har Blogger/Blogspot fået løst det generelle problem!
  hilsen Berit

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej igen Berit.

   Tusind tak for dine svar. Pludselig virkede det igen, og så troede jeg at alt var ok igen. Men det varede kun et par ugers tid. Siden har det ikke virket. Udover det så er min blog begyndt kun at vise det sidste indlæg i stedet for de 7, som jeg har sat det til. Hvor tror du at jeg kan gå hen og få hjælp til det?

   hilsen Janne

   Slet
 15. Hej Berit, tak for det du gør for mange af os der ikke helt forstår teknisk sprog. Jeg har et problem med min blog alle mine billeder er pludselig væk. jeg har lige skiftet over til google crom men det er vel ikke det, der kan lukke mine billeder ned.
  Så vidt jeg forstår har jeg 15GB på google+ og har anvendt 1%.
  Jeg er sikker på du kender svaret. Venlig hilsen fra Grethe

  SvarSlet
 16. Hei Alle, jeg heter Theresa Walker, jeg er gift i 20 år med mannen min og vi har to sønner, eldste en 16 og yngre er 11 år. Min mann elsket meg mye, men det kommer til et punkt da han var involvert i affære med en kvinne som er hennes kollega. Jeg har aldri forestilt meg det, men på en eller annen måte forandret hans holdning til meg og barn, og hans forsinkelser fra arbeidet fikk meg til å tenke over saken. Selv på mitt 20 års bryllupsdag i mars holder jeg meg bort fra sex som vi lover å gjøre det på bryllupet jubileumsdag, det vil bli vår bryllupsreise igjen, 15 dager før Bryllupsmannet han bekjente at ja, han hadde sex med henne.
  Han brakte henne i min seng da jeg var ute for jobb, han vet det, men han gjorde det før bryllupsdagen på min seng, det betyr at følelsene mine var helt verdiløse for meg. Min mentale tilstand er full av smerte, jeg tror jeg kan ikke glemme og gjenopprette smerten, denne kvinnen var i full kontroll over henne, og jeg ville aldri gjøre det med vold, hun vil vinne over meg da hun er skilt, hun sa at hun var sjalu over vårt forhold, og hun vil ødelegge meg ved å ta min mann.
  Jeg måtte diskutere det med en venn som ba meg finne en god stavekaster, først og fremst trodde jeg aldri på denne Cast stavemåten, men jeg må prøve den før jeg kom over PROPHET JOSEPH UGO-e-post på internett om hvordan han har hjulpet så mange som får sin eks, og hjelper mennesker med å rette forholdet og gjøre folk lykkelige i forholdet deres og noen andre historier om åndelig sykdom og mer, jeg forklarte min situasjon for ham og han hjalp meg med å utføre noen bønner, noen urter og røtter og et lite offer som jeg gjorde, og innen 7 dager kom han tilbake til Apologize og det var bare et mirakel for meg. Er glad i dag at han hjalp meg, og jeg kan stolt si at mannen min er nå hos meg igjen, og han er nå forelsket i meg som aldri før.
  Har du behov for hjelp i forholdet ditt som å få tilbake din mann, kone, kjæreste, kjæreste, vinnende av lotterier, urtemedisin for sykdom eller jobbopprykk, noen form for åndelig problem, Seere leser innlegget mitt som trenger hjelp når det gjelder noen Livsutfordringer bør kontakte ham.

  E-post: karnataka.temple@gmail.com
  WhatsApp: +34631686040

  SvarSlet
 17. MÅ LESE

  Hei. Alle mine navn er Tonia, jeg vil dele historien min med verden om hvordan jeg fikk min ex ektemann tilbake med kjærlighetsspell, jeg har lidd alene med min lille datter i 9 år, min mann forlot meg og fulgte en annen kvinne, Jeg lette etter hjelp overalt Ingen kunne hjelpe meg, til i forrige måned så jeg annonsen til en dame fra Tyskland, snakket om Dr Ogundele. Denne mannen er veldig kraftig, han har makt til å gjøre noe, han tok meg mannen til meg med hans stave, jeg var så glad og jeg fortalte ham at jeg vil dele sitt navn til verden for folk å kjenne ham, dr Ogudele brakte tilbake mannen min som forlot meg i 9 år på bare 24 timer, denne mannen er super kraftig, jeg vil informere deg der ute som har forhold eller noen form for problem, kontakt dr. Ogundele til, og han vil hjelpe akkurat slik han hjelper meg. Her er hans kontaktdetaljer for de som ønsker å kontakte ham for løsning Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com WhatsApp og Viber Chat: +27638836445.

  SvarSlet
 18. Med så mye i mitt hjerte er jeg her for å uttrykke meg selv hvordan Dr. Ilekhojie reddet mitt ekteskap fra skilsmisse. Meg selv og min mann hadde litt misforståelse, og det var tårer vårt ekteskap fra hverandre i det omfang min mann søkte etter skilsmisse. Så jeg har ikke annet valg enn å gå til internett for å søke etter løsning på problemet mitt, det var der jeg kom over Dr. Ilekhojie detaljer og om hvordan han har hjulpet mange mennesker ved å gjenopprette forholdet. Jeg kontakter Dr Ilekhojie og på mindre enn 48 timer avbrøt mannen min skilsmissepapirene. Nå bor jeg selv og min mann sammen i fred og harmoni takket være Dr.Ilekhojie for å redde mitt ekteskap fra å bryte opp, kontakt ham: gethelp05@gmail.com melding ham på WhatsApp +2348147400259

  SvarSlet
 19. Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde bedt om hjælp, svigtede mig. Mit liv har været sådan her i over 15 år, og jeg blev forladt af alle. Min kone forlod mig på grund af min manglende evne til at give hendes behov og tage sig af vores to børn, da jeg ikke havde noget arbejde. Jeg gav op på alt og besluttede at afslutte det hele ved at begå selvmord, da jeg har forsøgt mit bedste for at sikre alt er rigtigt, men al indsats var forgæves og abortiv.


  Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig til denne vidunderlige, store stavekaster, der til sidst hjalp mig ud ... Jeg har aldrig været en fan af ting som dette, men besluttede bare at forsøge modvilligt, fordi jeg var desperat og efterladt uden valg ... Han gjorde specielle bønner og brugte rødder og urter ...

  Inden for to dage blev jeg kaldt af et byggefirma, som jeg har indsendt en jobansøgning for mere end fem måneder siden, og jeg blev informeret om, at jeg har fået jobbet og skulle genoptage arbejdet med øjeblikkelig virkning. Jeg fik et hus og en bil af firmaet. Ting begyndte at arbejde for mig igen, og alle, der forlod mig, undskyldte for altid at give op på mig. Min kone ringede til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, hun havde forårsaget mig, hun flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie.

  Jeg har introduceret ham for mange par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg tror på en person der har brug for hans hjælp. For øjeblikkelig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +7 (926) 512-8701.

  SvarSlet
 20. Hej, jeg hedder "Warren Chandler" Jeg er fra Tyskland. Mit liv er blevet fyldt med smerter og bitterhed, da intet ser ud til at fungere for mig, og hver gang noget godt er ved at komme min vej, er der altid en eller to forhindringer, og alle, jeg havde bedt om hjælp, svigtede mig. Mit liv har været sådan her i over 15 år, og jeg blev forladt af alle. Min kone forlod mig på grund af min manglende evne til at give hendes behov og tage sig af vores to børn, da jeg ikke havde noget arbejde. Jeg gav op på alt og besluttede at afslutte det hele ved at begå selvmord, da jeg har forsøgt mit bedste for at sikre alt er rigtigt, men al indsats var forgæves og abortiv.


  Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig til denne vidunderlige, store stavekaster, der til sidst hjalp mig ud ... Jeg har aldrig været en fan af ting som dette, men besluttede bare at forsøge modvilligt, fordi jeg var desperat og efterladt uden valg ... Han gjorde specielle bønner og brugte rødder og urter ...

  Inden for to dage blev jeg kaldt af et byggefirma, som jeg har indsendt en jobansøgning for mere end fem måneder siden, og jeg blev informeret om, at jeg har fået jobbet og skulle genoptage arbejdet med øjeblikkelig virkning. Jeg fik et hus og en bil af firmaet. Ting begyndte at arbejde for mig igen, og alle, der forlod mig, undskyldte for altid at give op på mig. Min kone ringede til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, hun havde forårsaget mig, hun flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie.

  Jeg har introduceret ham for mange par med problemer over hele verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg tror på en person der har brug for hans hjælp. For øjeblikkelig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +7 (926) 512-8701.

  SvarSlet

 21. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
  E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
  Cell, Viber og whatsapp +2348155425481

  SvarSlet
 22. KONTAKT DENNE STORE SPELL CASTEREN FOR HJELP TIL VIN LOTTERI ELLER LOTTO. isikolosolutionhome@gmail.com
  Jeg er veldig takknemlig for å dele disse store vitnesbyrdene med deg. Det beste som noen gang har skjedd i mitt liv er hvordan jeg vinner lotteriet. Jeg er en kvinne som tror at en dag vil jeg vinne lotteriet. til slutt mine drømmer kom gjennom da jeg emailet DR ISIKOLO. og fortell ham at jeg trenger lotteri tallene. Jeg har kommet langt på å bruke penger på billett bare for å sikre at jeg vinner. Men jeg vet aldri at vinnende var så lett før den dagen jeg mente spell caster online som så mange mennesker har snakket om at han er veldig flott i casting lotteri spell, så jeg bestemmer meg for å prøve det. Jeg kontaktet denne mannen og han gjorde en stave og han ga meg vinnende lotteri tallene. Men tro meg da tegningene var ute, var jeg blant vinnere. jeg vinner 1.900.000 millioner euro. DR ISIKOLO virkelig du er den beste, med denne mannen kan du få millioner av penger gjennom lotteri. Jeg er så veldig glad for å møte denne mannen, jeg vil alltid være takknemlig for deg. E-post ham isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp ham på +2348133261196

  SvarSlet
 23. DO YOU NEED HELP TO GET PREGNANT OR SOLVE INFERTILITY PROBLEM. I have been trying for 5years to get pregnant and needed help! i have Been going to the doctors but still nothing. The doctor said that me and my husband are fine and I don’t know where else to turn. Until one day my friend introduce me to this great spell caster who helped her to get back her lost husband back with love spell and also made her pregnant, So I decided to contact this spell caster Dr ISIKOLO on his EMAIL:[isikolosolutionhome@gmail.com] after interaction with him he instructed me on what to do, after then i should have sex with the my husband or any man I love in this world, And i did so, within the next one months i went for a check up and my doctor confirmed that i am 2weeks pregnant of two babies. I am so happy!! if you also need help to get pregnant or need your ex back please contact his email address: EMAIL:[isikolosolutionhome@gmail.com] OR CALL +2348133261196 As HE did it for me, I am now a mother of twins. He will also do it for you. THANKS. HE IS SPECIALIZE IN THE FOLLOWING SPELL.
  1) If you want your ex back.
  2) Stop your marriage or relationship from breaking apart.
  3) You want to be promoted in your office.
  4) Cure for premature ejacuation
  5) If you want a child.
  6) You want to be rich.
  7) You want to tie your husband/wife to be yours forever.
  8) If you need financial assistance.
  9) Cure for herps
  10) Cure for HIV
  11) Cure for Cancer

  Contact this great man if you are having any problem for a lasting solution
  through isikolosolutionhome@gmail.com or call or whatsapp him his direct line +2348133261196

  SvarSlet
 24. LOTTO, lotteri, jackpot. Hei, alle mine seere! Jeg er veldig glad for å dele disse gode vitnesbyrdene. Det beste som noen gang har skjedd i mitt liv, er hvordan jeg vinner lotteriet euro millioner mega jackpot. Jeg er en mann som tror at en dag vil jeg vinne lotteriet. Til slutt kom drømmene mine gjennom da jeg mailte DR ISIKOLO. og fortalte ham at jeg trenger lotteri tallene. Jeg har brukt så mye penger på en billett bare for å sikre at jeg vinner. Men jeg visste aldri at det var så lett å vinne før dagen jeg møtte spellcasteren online, som så mange mennesker har snakket om, at han er veldig flott i å stryke lotteri, så jeg bestemmer meg for å prøve. Jeg kontaktet denne flotte doktoren, og han gjorde en stave og han ga meg vinnende lotteri tallene. Men tro meg da trekkene var ute, var jeg blant vinnere. Jeg vant 300 000 euro. DR ISIKOLO virkelig du er den beste, med disse flotte Dr kan du vinne millioner av penger gjennom lotteriet. Jeg er så veldig glad for å møte denne store mannen nå, jeg vil alltid være takknemlig for deg dr. Send ham til dine egne vinnende lotteri nummer via isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp ham på +2348133261196 Hilsen

  SvarSlet
 25. hello everyone here i am Jack Mrk a medical doctor from United Kingdom , i want to share a great testimony of how Dr AKIOYA herbal mixture cream saves me from shame and disgrace, my penis size was a big problem to me as the size was really so embarrassing and discouraging, a 39 year old full grown man like me having 4 inches penis and to worsen it i don't last in sex i cant even last two minutes it was really a thing of shame my wife was really tired of me because my sex life was very poor , she never enjoyed sex, i was always thinking and searching for solutions everywhere until last two months when i saw a testimony of how Dr AKIOYA herbal mixture cream have been helping people from the globe,i saw one MR KENNETH BERTNEY testifying of how Dr AKIOYA helped him enlarge his penis size so i decided to give him a try ,i visited his website link https://drakioyaherbalhome.blogspot.com/ we talked and he gave me steps to follow which i did and to my greatest surprise in less than two weeks of taking the herbal mixture cream my penis grow to 8 inches i couldn't believe my eyes and as i speak now my penis is now 10.5 inches long and i was amazed when my wife said i satisfy her so well now all thanks to Dr AKIOYA herbal mixture cream,i will forever be grateful To him i also learnt that Dr AKIOYA also have the herbal cure to problems like

  PENIS ENLARGEMENT
  ERECTILE DYSFUNCTION
  DIABETES type 1 and type 2
  HERPES GENITAL WART
  LOW SPERM COUNT
  WEAK ERECTION
  BREAST ENLARGEMENT
  PROSTRATE CANCER
  HIV/AIDS
  SPELL OF ALL KINDS LIKE EX BACK,CANCEL DIVORCE,BREAK UP SPELL ,PREGNANCY SPELL,PROMOTION SPELL,JOB SPELL
  ALS
  HPV 123
  PILE
  ASTHMA
  HEART FAILURE
  PREMATURE EJACULATION
  HEPATITIS A,B,C AND MANY MORE
  so if you you are suffering from any of this problems please do not hesitate to contact him now email drakioya17spellhome@gmail.com website http://drakioyaherbalcenter.home.blog
  https://drakioyaherbalhome.blogspot.com/ you can call him or Whatsapp Dr AKIOYA via whatsapp +2348105257464 thanks

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...